FR |NL

Recent toegevoegd

HPOZM'21 - bubbelwandeling

HIKE-XXL'21 - uitgesteld

 

 

 

 

Archief

2020 - 2019 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008 - 2007

Facebook

Gezondheidsmaand '19

Wandelclub Bellingen en de gemeente Pepingen slaan voor het 10e jaar op rij de handen in elkaar. Ook dit jaar organiseren beiden in het kader van gezondheidsmaand de 'walk 2 walk' sessies, 6 weken na elkaar Pepingen op zijn mooist !

Wandelclub Bellingen is de gemeente al lange jaren dankbaar voor de steun en hulp aan de organisaties. Uit dank, maar ook uit liefde voor de wandelsport, neemt de club terug de teugels in de hand en organiseert 6 leuke avondtochten, telkens met een andere startlocatie in Groot Pepingen. De parcoursbouwers van o.m. de 'Taalgrenswandeling' en de 'Het Pajottenland op zijn mooist !' tochten staan in voor het uitstippelen van de trajecten, wandelplezier gegarandeers dus. Apotheose wordt de laatste tocht waar een bus de stappers dropt en een wandeling in lijn volgt naar het vertrek. Dit jaar is Bellingen de uitverkorene voor de apotheose. We maken een tocht over de taalgrens richting café ‘De Bascule’. Hier worden we op een natje en droogje getrakteerd door het gemeentebestuur en de wandelclub.

Het initiatief trekt elk jaar een grotere groep mensen aan, in vrede en vriendschap, over alle verschillen van welke aard ook heen … de basis van sport ! Ook hier blijft de club zijn basisideologie trouw : ‘waar de natuur telt … !’

Elke week wordt een andere locatie en een tocht van 10 km ingepland op ‘stappersmaat’, op een sportief ritme.

Heb je zin ? 6 donderdagen op rij heten we jullie welkom om vanaf 19 h een ± 10 km tocht te maken in één van de Pepingse deelgemeenten. Inschrijven hoeft niet, iedereen met wat stapervaring is welkom !

Het programma :

donderdag
18 april
kerk Elingen
donderdag
25 april
kerk Beert
donderdag
2 meil
café Terlinden Heikruis
donderdag
9 mei
kerk Bogaarden
donderdag
16 mei
gemeenteplein Pepingen
donderdag
23 mei
stationsplein Bellingen (apotheose met wandeling in lijn)

Info via de sportdienst van de gemeente Pepingen.

 

 

<< Terug