FR |NL

Recent toegevoegd

HPOZM'21 - bubbelwandeling

HIKE-XXL'21 - uitgesteld

 

 

 

 

Archief

2020 - 2019 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008 - 2007

Facebook

Gezondheidsmaand '18

Wandelclub Bellingen en de gemeente Pepingen slaan voor het 9e jaar op rij de handen in elkaar. Ook dit jaar organiseren beiden in het kader van gezondheidsmaand de 'walk 2 walk' sessies, 6 weken na elkaar Pepingen op zijn mooist !

Wandelclub Bellingen is de gemeente al lange jaren dankbaar voor de steun en hulp aan de organisaties. Uit dank, maar ook uit liefde voor de wandelsport, neemt de club terug de teugels in de hand en organiseert 6 leuke avondtochten, telkens met een andere startlocatie in Groot Pepingen. De parcoursbouwers van o.m. de 'Taalgrenswandeling' en de 'Het Pajottenland op zijn mooist !' tochten staan in voor het uitstippelen van de trajecten, wandelplezier gegarandeers dus. Apotheose wordt de laatste tocht waar een bus de stappers dropt en een wandeling in lijn volgt naar het vertrek. Dit jaar is Elingen de uitverkorene. We maken een tocht over de parken Groenenberg en het kasteel van Gaasbeek richting café Meyts - Pollé. Hier worden we op een natje en droogje getrakteerd door het gemeentebestuur.

Het initiatief trekt elk jaar een grotere groep mensen aan, in vrede en vriendschap, over alle verschillen van welke aard ook heen … de basis van sport ! Ook hier blijft de club zijn basisideologie trouw : ‘waar de natuur telt … !’

Elke week wordt een andere locatie en een tocht van 10 km ingepland op ‘stappersmaat’, op een sportief ritme.

Heb je zin ? 5 donderdagen en 1 dinsdag op rij heten we jullie welkom om vanaf 19 h een ± 10 km tocht te maken in één van de Pepingse deelgemeenten. Inschrijven hoeft niet, iedereen met wat stapervaring is welkom !

 

Het programma :

donderdag
12 april
stationsplein Bellingen
donderdag
19 april
gemeenteplein Pepingen
donderdag
26 april
kerk Beert
donderdag
3 mei
café Terlinden Heikruis
dinsdag
8 mei
kerk Bogaarden
donderdag
17 mei
kerk Elingen (apotheose met wandeling in lijn)

Info via de sportdienst van de gemeente Pepingen.

 

 

<< Terug